Дневен хороскоп за вторник, 2 октомври-РИБИ Реализация на желани цели, ВОДОЛЕЙ Чудесни възможности

Днес трябва да действате с активно внимание. Бъдете наистина по-скромни и тихи от това как се държите обикновено. Не се въвличайте в неприятности и вникакъв случай не привличайте акцентът върху себе си!
 
Дневен хороскоп ОВЕН
Не достигайте до конфликт
Предпочитате днес да работите самостоятелно и това е най-доброто, което можете да направите. Настойчивите представители на Овен ще разполагат с достатъчно силни възможности за реализация на целите си, но преди да се заемете с реализацията на намеренията си трябва да отстраните съществуващите противоречия, които несъмнено биха предизвикали твърде остър конфликт.

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ
 Работете за стабилизация
Ще останете доволни от сътрудниците си в бизнеса. Контактите ви днес ще са особено ползотворни. Телците прекрасно знаят, че за момента успехът им е повърхностен, или казано по-точно – доста занижен макар, че погледната отвън, ситуация изглежда стабилна и достатъчно надеждна. Внимавайте!Периодът е тежък. Сега е особено важно да се стабилизирате истински. Шансът ви не слаб.

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ
Необходима е решителност и активност
Работете, като не разпилявате енергията си в странични въпроси. Успех не липсва и за Близнаците във вторник, но въздействието му е предимно върх въпроси от лично естество, които обхващат емоционалната нагласа и реализацията на любовни цели. По отношение на деловите ангажименти ситуацията ще е успешна само за решително действащите.

Дневен хороскоп РАК
Кавгите са вредни
Целеустремеността и творческия ви подход към задачите ви правят успешни. За Раците се очертава труден вторник. Употребата на определението „труден” най-често се налага поради наличието на кавги, характерни за взаимоотношенията ви с околните през този ден. Прекъсвайте ги своевременно, защото ще провалите реализацията на професионалните си планове за деня.

Дневен хороскоп ЛЪВ
Не влизайте в кавги
Съдбата ще толерира смелите и устремените сред вас. Рискувайте и нещата ще се получат. Лъвовете трябва да са особено внимателни днес, защото вторник се оказва те-жък поради противоречия и кавги. Без съмнение, те ще са с състояние да ви причинят неприятности задълго, освен, че ще провалят почти готова реализация на нещо, което наистина напълно ще ви устрои.

Дневен хороскоп ДЕВА
Владейте се качествено
С желание сте да сте полезни на всички около вас, но не можете да сте навсякъде. Най-важното за Девите днес е да се владеят. Главното характеристика на този ден гласи промяна, а дали последната ще е положителна или отрицателна – зависи от самите вас. Владейте нервите си и не се поддавайте на провокации, защото ще по-следват тежки кавги и големи вреди за вас.

Дневен хороскоп ВЕЗНИ
Преодолейте негативното настроение
Овладейте емоциите си, защото могат да ви наве-дат в грешна посока. Някои лични проблеми изострят негативно предразположение у Везните. Ще е добре да се овладеете, за да се възползвате от помощта на силния си късмет за реализацията на делови и финансови цели. Ако не се гневите, ще проработи и шанса за успех в преговори.   
    
Дневен хороскоп СКОРПИОН
Лични неудобства
Бъдете по-търпеливи и склонни на отстъпки, когато става дума за сътрудничество. Последният ден от седемдневния обзор ще е напрегнат за Скорпионите. За по-вечето от знака притесненията засягат лични въпроси. Овладейте се, и не очаквайте негативни събития. Деловите ви ангажименти се движат доста успешно, а за бизнесмените се разкриват допълнителни възможности.

Дневен хороскоп СТРЕЛЕЦ
Лични и делови успехи
Очаква ви много работа днес, затова хванете се сериозно и не допускайте околните да ви занимават с въпроси, които са вън от вашата компетентност. Денят е доста добър за реализация на лични и делови цели. В деловата сфера се очертава повече напрежение, но противниците ви няма да имат реална възможност да попречат на реализацията ви.

Дневен хороскоп КОЗИРОГ
Реализация на цели
Имате конкретни намерения относно нещо, което отдавна ви вълнува. И Козирозите ще се разгърнат успешно през този ден, което ще осигури реализацията на материалните им цели. По-напрегнато ще е във финансовата сфера, а към провеждане на преговори не се насочвайте. По-решителни следва да са действията ви за промяна на обкръжението. Ако сте категорични  – успявате!


Дневен хороскоп ВОДОЛЕЙ 
Чудесни възможности
Бъдете по-гъвкави и приспособими, за да не изпуснете добри възможности на работното си място. Делова и финансова сполука, успешни контакти , но трудна, а за мнозина и невъзможна реализация на лични цели. Вторник носи новости и се оказва начало за чудесни промени, чиито срок ще е по-продължителен. Ако днес потърсите влиятелна помощ за реализация на нещо – непременно ще я получите.

Дневен хороскоп РИБИ 
Реализация на желани цели
Запазете коректни отношенията си с онези, чиито решения не споделяте. Практиката е доказала, че случайният успех е нетраен, а през този ден Рибите разполагат с чудесни възможности зя реализация на целите, които следва да постигнете чрез достатъчно енергична изява. Късметът ви е много силен! Няма да ви липсва и подкрепата на хора от административните кръгове.
 

Коментари (0)