Пастор взима вкъщи децата на непознати, когато жена му поглежда, осъзнава че...

Един млад мъж – Марк, е божий служител в църква, в окръг с много бездомни и бедни хора. Един ден след като си тръгва от църквата, прави шокиращо откритие пред сградата. Той се озовава срещу две малки момченца.

Децата са облечени само в пелени, седнали върху купчина боклук, мръсни и недохранени. Оказва се, че двете момченца са братчета – едното на 7 месеца, другото на 2 годинки. Семейството им са бездомници, които живеят на палатка в гората, често посещават църквата и се хранят там.

Марк и съпругата му помагат в църквата и казват, че на седмица се грижат за около 500 бездомни хора. Знаят, че е много трудно, но са убедени, че тяхната мисия на земята е да помагат на другите и правят всичко с удоволствие.

Въпреки това тези две момченца ги трогват, а и не могат да си представят как оцеляват в гората и как ще оцелеят в тези условия. Те молят родителите им да позволят да ги приберат у дома си, да ги изкъпят, нахранят и дадат топло легло и дрехи. Бездомните родители се съгласяват.

След като Марк и жена му къпят децата и ги гушкат, те осъзнават, че няма да е само за една вечер и че ще се случи нещо, което ще преобърне целия им свят.

Съдбата на децата става все по-трудна, защото се намесват и социални работници, които искат да ги отнемат от биологичните им родители, тъй като те отказват да отидат да живеят в приют.

Независимо от факта, че семейството на Марк вече има три деца, те знаеха, че не могат да обрекат двете момченца на такова ужасно бъдеще – да се скитат по домове и приемни родители. А и за времето, прекарано с малките ангелчета, те осъзнават, че Бог им ги изпраща и взимат решение да осиновят момчетата. В момента са в процес на оформяне на документи, за което им трябва голяма сума пари, а държавата отказва да им помогне. Приятели, познати и непознати им помагат с каквото могат.

Стискаме им палци да се справят и да бъдат много щастливи и горди родители!

 

 

Коментари (0)