Седмичен хороскоп за периода от 1 до 7 октомври-РИБИ Силен късмет и значителен успех, КОЗИРОГ сполука

Овните да засилят позициите си, а Телците да се подготвят за мащабни действия. Близнаците се сблъскват с трудности, а Раците действат категорично по делата си.
За Лъвовете предстоят трансформации, а за Девите успехът е почти непоклатим. Шансът на Везните е добър, а Скорпионите навлизат в нов етап. Стрелците са в подем — да действат решително. Козирозите са много напрегнати, но и достатъчно сполучливи. Водолеите да възстановят равновесието си, а Рибите достигат значителен успех на база силен късмет.

Седмичен хороскоп ОВЕН
Укрепете позициите си
Активността ви през следващите дни няма да е силно изразена, за това ще се съсредоточите върху приключване на започнатите дела. За Овните предстоящият етап се разгръща в условията на затруднения, които най-често идват от високостояща личност или инстанция, и се изразяват под формата на забрани от различно естество. Това ще е временно. Заемете се с укрепване на деловите си позиции. Петък преминава нервно и в остри кавги. Трудности се очертават и в събота,, но по-добра. Неделя е нервна. Успешните ви дни се понеделник и сряда. Вторник и четвъртък ви затрудняват.

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ
Мащабни промени
Ще работите за изява на многостранните си умения, възползвайки се от всяка възникнала пред вас възможност. Телците започват с ентусиазъм новия седемдневен етап, като повечето от родените в знака са подготвени за сблъсък с пречки в деловите и обществените среди при осъществяване на целите си. Видимо е, че се очертава разгръщането на интензивни промени в широк обществен периметър. Петък, уикендът и понеделник са благоприятни. Вторник ще е доста тежък. Следващите делници ще ви радват с успехи, но и проблемите на липсват. Ще са напрегнати.

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ
Период изпълнен с трудности
Продължавайте да търсите своите пътища, защото не всичко е постигнато. Множество контакти, светски блясък и доминиращо присъствие в обществените среди. Картината е позната и не впечатлява с нещо, но на фона на тази външна изразност, у мнозина от зодията нараства вътрешното напрежение, предизвикано от противоречия с партньорите в бизнеса или с околните. В петък реализирате планираното. Събота, понеделник и сряда са успешни за осъществяване на целите ви а вторник и четвъртък са проблематични.
 

Седмичен хороскоп РАК
Успешно разрешаване на проблеми
Част от нещата, които предвиждате за следващите дни ще се развиват по начин, различен от намеренията ви. Раците успешно ще разрешат досегашните си проблеми, макар че това няма да се получи лесно. Понякога сте достатъчно твърди, и не е необходимо да се напомня, че сполуката е на страната на категоричните, но сега е важно, освен това да бдете и достатъчно дипломатични и отзивчиви. Благоприятен петък и успешен уикенд. По-неделник е добър, но внимавайте! Във вторник избягвайте кавгите. Сряда и четвъртък повишават напрежението. Внимавайте

Седмичен хороскоп ЛЪВ
Предстоят трансформации
Бъдете търпеливи и не пресирайте събитията, желаейки по-скоро да видите резултатите. За представителите на Лъв винаги има много възможности, но в реалност се превръща само онази от тях, които действително представляват предизвикателство към вътрешният импулс. Тогава решенията са бързи, и са последвани също от бързи действия без оглеждане назад. Петък е благоприятен, а в събота отстранявате проблеми. Неделя и понеделник са успешни вторник е хубав, но напрегнат. Сряда и четвъртък са твърде благоприятни и успешни.

Седмичен хороскоп ДЕВА
Успех и реализация
Успехите ще ви подтикват да развивате потенциала си, приемайки не едно и две предизвикателства и показвайки на света неизчерпаемите си възможности. Налице са благоприятни показатели, от които Девите ще се възползват без затруднения. Тази характеристика засяга предимно задълженията в служебен и обществен план, както и онези, които имат по-лично значение за вас. На ниво делово партньорство възникват допълнителни възможности за желана реализация. Въпреки, че са напрегнати, петък, уикендът и понеделник не са лоши. За вторник силен успех. Сряда е добра, а четвъртък е напрегнат.

Седмичен хороскоп ВЕЗНИ
Възползвайте се от добрия шанс
С все по-голям интерес ще се отнасяте към заниманията, на които посвещавате времето си, за което ще говорят и резултатите ви. Вероятността, да действате конструктивно и да завоювате успехи, е почти изравнена с тази за провал на плановете, блокиране на усилията и ярки конфликти с околните. Особено важна в случая е личната ви нагласа. Всичко зависи от вашето желание и готовността за реализация на целите. Петък е особено плодотворен. Събота идва с напрежение, а неделя е успешна. Понеделник ще е по-напрегнат, а следващите дни ще ви радват с успехи и постижения.

Седмичен хороскоп СКОРПИОН
Начало на нов етап
Не жалете силите си за нищо, бъдете активни, защото поставяте основи за бъдещи, добри реализации. Скорпионите ще действат активно във всички сфери свързани с интересите им Причината за тази интензивност, се крие във факта, че предстоят промени и допълнителни делови ангажименти,, за които едни от вас са предизвестени, а други долавят новостите от раздвижването на обстоятелствата. Петък ще е нервен. В събота има напрежение, но и сполука. Неделя, вторник и сряда ще са успешни. Понеделник ви носи проблеми, а четвъртък ще е тежък.

Седмичен хороскоп СТРЕЛЕЦ
Бъдете решителни за сполуката си
Укротете амбициите си час по-скоро да видите резултатите от труда си. Стрелците многократно са се убедили, че действат ли концентрирано и с присъщата си енергичност – нищо не може да им се опре. Това златно правило не бива да напуска съзнанието ви през настоящия период. Докажете ли категоричността си, ще реализирате целите си, а не е изключено да се разкрие и шанс за осъществяване на стара делова идея. Всички дни от периода са напълно успешни, но не бива да си позволявате двойствено поведение, и най-вече лъжи.

Седмичен хороскоп КОЗИРОГ
Напрежение, но и сполука
Бъдете по-уравновесени и по-сдържани в непреодолимите си желания. Вниманието на Козирозите ще бъде насочено към разрешаването на лични проблеми, които в много случаи се свързват със законността в една или друга сфера от социалния живот. В такива случаи винаги възниква значително напрежение, но не липсват и достатъчно ярки възможности да постигнете целите. Петък е много хубав и успешен. Уикендът и делниците също се характеризират със значителна сполука. Слабият ви пункт са нервите. Владейте се!

Седмичен хороскоп ВОДОЛЕЙ
Възстановете равновесието си
Ще се възползвате от правото си на избор, но от подхода ви ще зависи до колко правилен ще е той. Добрата тенденция, която подсказва ненатрапчиво за съществуването си, и към която следва да се прилепите, е тази на равновесието – на първо време вътрешното, а не след дълго и във взаимоотношенията си с околните. Необходим ви е баланс в почти всичко, който няма да успеете да постигнете чрез хитруване. В делово отношение ви предстоят промени. Петък и уикенда са характерни с емоционални притеснения. През делниците успявате, но няма да ви лесно.

Седмичен хороскоп РИБИ
Силен късмет и значителен успех
Събитията ще провокират активността ви, разкривайки уменията си пред широк кръг от хора. Най-доброто, с което мнозина от Рибите ще могат да се похвалят през настоящата седмица е, че успешно са разрешили делови проблем, който е им е причинил доста затруднения. Има още някои финансови неприятности, които няма да отстраните през периода, но през следващите две седмици ще успеете. Петък е силно нервен, но събота е благоприятна. следващите дни са успешни и печеливши, но носят и огорчения, вследствие на кавги и проблеми в обществените среди.

Източник: zajenata

Коментари (0)