Трогателната история на едно куче с много необичаен външен вид!

Този лабрадор ретривър получи вътрематочна травма на лицето и живота му от първите дни беше много труден. Никой не искаше да вземе такова грозно куче и да се грижи за него. Тогава се намери човек, който взе кучето със себе си, макар че щеше да е по-добре да не го беше правил. Кучето получи името „Красив“.

Човекът получил кучето безплатно и то останало в него продължение на пет години, но за съжаление той не е обгрижвал кучето и то е станало болнаво, пълно с паразити и най-вече торба с кости и без никаква надежда за щастлив живот.

Кучето било изритано на улицата и накрая на силите си то среща своя ангел – пазител – Джейми Хулит. Джейми беше в шок от отчаяното пологение на кученцето и реши да му даде втори шанс. Джейми твърди, че е без значение състоянието на кучето и външния му вид, че то заслужава шанс и да бъде в любвеовилно семейство.
И сега кучето се превърна в обичано и обгрижвано и много щастливо. То получи своя шанс. Интелектът и индивидуалността на сладурчето не са пострадали и то е благодарно за шанса, който е получило. Дори си има приятел още един ретривър на име Райли.
 

Коментари (0)