Хора чули обезпокоителен лай на куче, не можеш да повярваш какво открили и защо е бил този зов за помощ! Уникална история!

Като любители на животни ще ти разкажем една трогателна история за едно куче и ... едно малко котенце.
Едно куче лае доста неспокойно. Разтревожени хора решили да вземат нещата в свои ръце и да видят какво толкова безпокои малкото кученце. Те тръгнали по него и то ги завело до едни храсти. Там кучето легнало и до него се запътило друго животинче.
Оказва се, че кучето е станало ‘’майка’’ на новородено котенце. Кучето е на приблизителна възраст 5 години. Оказва се, че тя е имала фалшива бременност, която й е позволила да произведе мляко и да може котето да суче. Кучето усетило, че кърмата му няма да стигне за котето и заради това е надало вой и е разтревожило хората. Така двамата получават шанс да бъдат спасени и да водят един по-хубав живот. Те са неразделни.
За съжаление, животните не могат да говорят и няма как да научим какви са били обстоятелствата и как се е стигнало до това. По вида им можем да съдим, че са били домашни животни и след време изхвърлени като ненужни вещи. Кучето е кърмило котето в продължение на дни. Сега те са спасени, прегледани от ветеринар и приютени в приют. Надяваме се нестандартният тандем да намери любящ дом.
Това е от тези истории, която е необичайна, вълнуваща и най-важното с щастлив край. Ние много се радваме, че тези две толкова различни животни се намират взаимно и в крайна сметка ще намерят своите хора и ще бъдат дарени с много любов, която заслужават.

Коментари (0)