15 отговора на въпроса 'Защо никой не напуска Канада?'

 

С какво ни е позната Канада освен с кленовия сироп, хокея и конната полиция? Знаем също, че повече от 100 000 души се местят в Канада всяка година и остават там. Нека се опитаме да разберем какво е толкова страхотно в тази страна.
Ние потърсихме малко повече информация и бихме искали да споделим. Кой знае - може би дори ще вдъхновим някои от нашите читатели да се преместят в Канада!
1. Когато канадците нямат какво да правят, те излизат навън с плакати, за да развеселят други хора.


2. В Канада можете да видите регистрационни номера с формата на мече.


3. Канадците обичат шегите и трябва да признаем, че те наистина имат голямо чувство за хумор.


Жител на Монреал решил да си направи майтап с местните полицаи, като направи кола от сняг и паркира на неправилно място. Когато полицаите дошли и разбрали, че това е шега, наистина се развеселили.
4. В Канада има много петрол. Тя е на трето място сред страните с най-голямо количество петрол.


5. Има благотворителна организация, която подкрепя жените, които са сериозно болни, като им помага с почистването.


6. Канадските пари не се разрушават от вода и могат да разкрият неочаквани тайни.


Канадските пари не са просто необичайни, а направо невероятни : първо, нищо няма да се случи, ако ги поставите във водата. Можете дори да го измиете със сапун. Тайната е, че са направени от пластмаса, а не от хартия. На второ място - канадските долари имат скрита холограма, скрита вътре в кленовото листо.
7. Канадците са много гостоприемни хора. Всъщност те са толкова гостоприемни, че дори са построили специална площадка за кацане в случай, че извънземни дойдат да ги посетят.


8. Много, много добри полицаи.


9. Канадците са изключително учтиви.


10. Те са спасили гора два пъти по-голяма от Белгия в Канада.


"Трябва да измислим идеи как да променим икономическите модели и да спасим мястото, където живеем". Това е канадският подход към опазването на природата.
11. Джъстин Трюдо е министър-председател.


Всичко е готино около Джъстин Трудо: от цветните му чорапи до елегантния начин, по който той пазарува храна в супермаркетите като обикновен човек. Той прилича повече на персонаж от роман, отколкото на политик: той прави йога, прегръща панди, също е много красив човек, трябва да му се признае!
12. В Канада си помагат взаимно в трудни ситуации.


Студенти поставиха употребявани, но много качествени дрехи на постове с такива бележки: "За тези, които се нуждаят от това."
13. Канадците са много честни.


Автоматът за билети беше счупен на една от метростанциите в Канада. Ако нещо се счупи, това не означава, че можете да нарушите закона и да се возите безплатно. Поне така мислят канадците.
14. Канада е толкова красива, че дори снимка, направена от пътна камера, изглежда като картина от National Geographic .


15. "Мислех, че имам квитанция, но после разбрах, че съм в Канада".


Били ли сте в Канада? Кажете ни какво ви хареса най-много в тази страна!
 

Коментари (0)